Om Espen

Om Espen

Espen Smith, "Forfatter og Kåsør", er aktivt engasjert i det gode liv.

Med en genuin interesse for øl og akevitt, mat og drikke, servicefaget og reiselivet, gir han en troverdig og underholdende innføring i denne vidunderlige kulinariske verden.

I de siste 12 årene har had holdt en rekke kæserier, kurs og foredrag rundt produktet øl og brygging av øl, øl og mat, akevitt, norsk drikkekultur og historie.

Han er engasjert i kulinariske reiser, med fokus på ledende trender i USA og byer og områder i Europa. Hjertet ligger nærmest øl, akevitt og whiskey, men også andre særegne smaker av det gode liv.

Espen underviser ved Norsk Somellier Utdannelse, med ansvar for fagområdet øl. Han er også konsulent i sercvicenæring, som prosjektleder, utvikler og veileder.

Espen er skribent med egen spalte i ukebladet "Vi Menn", fagbladet "Dagligvarehandelen, og bilaget "Fokus Mat og Drikke" i Dagbladet. Som frilanser skirver han også produktanmeldelser og artikler i blant annet "Maison Mat & Vin", "Vinbladet" og lignende mediekanaler.

Espen har også delt sin entusiasme med publikum i flere medier som Frokost TV, Sommeråpent og Reiseradioen på NRK, God Morgen Norge og TV 2 Hjelper Deg på norsk TV2, TV Budstikka, Kanal24, P4, Radio 1, Aftenposten, Dagsavisen, VG med flere, alt for det gode liv!

Med mange år som vert på skjenkestuer, og senere som leverandør og markedsfører av internasjonal, som nasjonal drikke, og med mang en reise i inn og utland for å lære, er det med bred erfaring Espen kan glede deg og dine som kåsør, foredragsholder, eller reiseleder.

"The problem with the world is that everyone is a few drinks behind." - Humphrey Bogart